Escuderías GP
http://foros.escuderiasgp.com/

Nike Air Max 97 Bestellen
http://foros.escuderiasgp.com/viewtopic.php?f=4&t=13735
Página 1 de 1

Autor:  bushione [ 23 Jun 2022, 09:28 ]
Asunto:  Nike Air Max 97 Bestellen

De Nike Air Max 97 Heren/Dames was grotendeels een cult-klassieker tot 1997, toen de Swoosh wat energie achter het model stopte voor zijn 20e verjaardag. In de afgelopen vier jaar is het ontwerp van Christian Tresser een steunpilaar geworden binnen de selectie van het merk, met zijn nieuwste propositie die duurzamere stijlen levert onder de Next Nature-vlag. Aangeduid met het swoosh-wheel-logo op de inlegzool, herwerkt de komende capsule van Nike Sportswear een handvol iconische schoenen met gerecyclede materialen.

Imagen

Bijna identiek aan een volwassen optie, het paar werpt veel van zijn onderdelen in het zwart. Het is niet moeilijk om dit te zien aan het leren spatbord, de tussenzool en de door ripstop geconstrueerde basis, waarvan het oppervlak allemaal verschillend is in zowel textuur als specifieke schaduw. Nieuwe collectie Nike Air Max 97 Een stroom reflecterende zilveren afwerkingen loopt dan langs de zijkant, subtiel glinsterend, zelfs zonder enige flits. Ten slotte maken een "Sport Red"-aanraking de schoen af ​​en verschijnen langs de miniatuur Swooshes, de buitenzool en het hiellipje.

De Air Max Running Club, hoewel fictief, biedt Nike een uitlaatklep voor hun vintage-geïnspireerde creaties. En deze aankomende Nike Air Max 97 Bestel Online - die een stapje verder gaat dan de paren ervoor - is een eerbetoon aan het verleden door zowel kleur als textuur. Kenmerkend voor de collectie, zowel een "AMRC" hangtag als een zilveren accessoire vergezellen de schoen, die respectievelijk de zijkant en de vetereenheid accentueren.

Nike Air Max 97 Bestellen Gekleed in een koele grijze tint, vormt het bovenwerk van mesh en synthetisch leer het toneel voor de Nike LeBron 8-geassocieerde "Pink Flash / Filament Green" kleurencombinatie die voor het eerst werd gezien in 2010; vamp-overlays en labels op de tong pronken met de Miami-geïnspireerde tinten. Onder de voeten brengt de Air Max-eenheid over de volledige lengte ook Zuid-Florida-vibes, nou ja, naar het zuiden. De omringende tooling behoudt een relatief laag profiel, terwijl de bovengenoemde overlays helder schijnen onder de juiste lichtomstandigheden gezien hun reflecterende coating.

De lichtblauwe draad past direct bij het direct aangrenzende canvas en vormt tegelijkertijd een aanvulling op de drie felgele panelen er net boven. Nike Air Max 97 Online Kopen Grijzen kleuren dan de basis en het getrommelde leer dat het hele spatbord omhult. Deze neutrale basis versterkt niet alleen de felroze details, maar ook de rups en vlinders die de buitenkant van de schoen sieren. Bovendien is de binnenzool gemarkeerd met het ronde ontwerplogo en een antropomorfe paddenstoel.

www.goflyeasily.com

Página 1 de 1 Todos los horarios son UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/