Escuderías GP
http://foros.escuderiasgp.com/

Adidas Stan Smith Dames
http://foros.escuderiasgp.com/viewtopic.php?f=4&t=13725
Página 1 de 1

Autor:  Koster371 [ 15 Jun 2022, 08:19 ]
Asunto:  Adidas Stan Smith Dames

Adidas Stan Smith Dames
Imagen

De Adidas Stan Smith Goedkoop behoudt zijn originele en iconische kleurenschema, maar krijgt dit voorjaar een metalen upgrade voor deze damesversie van de klassieke tennisschoen. Een metalen afwerking is toegevoegd aan het Fairway Green hiellipje op deze witleren Adidas Stan Smith Korting, die eigenlijk deel uitmaakt van een "Metallics"-pakket van adidas Originals-modellen exclusief voor de dames.

De Adidas Stan Smith Heren was in vrijwel elke tint te zien in de archieven van Pantone toen Pharrell Williams samenwerkte met het lifestyle-merk met de drie strepen. Deze "Frozen Green" colorway is vergelijkbaar met die in die capsulecollectie, aangezien de adidas Originals Stan Smith een muntachtige frisse tint op een leren basis laat zien voor een premium esthetiek. Een gebroken wit helpt alleen als je het op de buitenzool en het klassieke leren hielpaneel vindt.

Met kurk beladen sneakers zijn een hit of miss-affaire geweest. De kenmerkende lijn van LeBron heeft het materiaal vaak gebruikt tijdens NSW-releases buiten het seizoen, en de Nike Air Max 95 had zelfs een geweldige esthetiek van kurk - het kwam alleen met wat ongewenst piepen tijdens het lopen. adidas Originals gebruikt nu het materiaal, omdat deze schone, witte premium lederen versie van de klassieke Adidas Stan Smith Dames kurk-tooling op de tussenzool gebruikt voor een interessante draai. Deze exclusieve damesschoen heeft ook een premium zwart suède hiellipje voor wat diepte.

Página 1 de 1 Todos los horarios son UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/